سهم بندی اراضی زندان رجایی شهر کرج ۶۰ درصد و تهران ۴۰ درصد

سهم بندی اراضی زندان رجایی شهر کرج ۶۰ درصد و تهران ۴۰ درصد

به گزارش راستابلاگ، رییس کمیسیون عمران شورای شهر کرج اظهار داشت: سهم ۶۰ درصدی کرج از اراضی زندان رجایی شهر برای تامین معابر، فضای سبز، پارک و کاربری های فرهنگی، ورزشی و مذهبی اختصاص می یابد.


به گزارش راستابلاگ به نقل از مهر، تخریب زندان رجایی شهر بعد از سال ها فعالیت این مجموعه در کرج، حال مبحث تعیین تکلیف اراضی آن و سهم شهر کرج از این زمین را به یکی از مباحث مدیریت شهری مبدل کرده است.
علیرضا رحیمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شهری شورای شهر کرج، در گفتگو با خبرگزاری مهر اظهار داشت: بعد از تخریب زندان رجایی شهر، ۶۰ درصد اراضی این مجموعه سهم شهر کرج و ۴۰ درصد باقیمانده متعلق به تهران و سازمان زندان هاست.
وی همینطور اظهار داشت: زندان رجایی شهر قبل از این متعلق به تهران و سازمان زندان ها بود و تخریب آن با پیگیری مسؤلان قضایی و مدیریت استان البرز انجام شد.
وی اضافه کرد: از رئیس کل دادگستری استان البرز، رئیس قوه قضائیه و استاندار البرز برای پیگیری و تحقق تخریب این زندان قدردانی می نماییم.

سهم ۶۰ درصدی کرج از اراضی زندان رجایی شهر

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شهری شورای شهر کرج با تاکید بر این که مالکیت بخش باقیمانده همچنان متعلق به سازمان زندان هاست، اظهار داشت: بعد از تخریب زندان و تغییر کاربری اراضی، ۶۰ درصد زمین در چارچوب سرانه های شهری به کرج اختصاص پیدا می کند و ۴۰ درصد آن در اختیار تهران و سازمان زندان ها باقی می ماند.
رحیمی افزود: برای این اراضی مصوبه کمیسیون ماده ۵ وجود دارد و قسمتی از آن امکان ساخت واحدهای مسکونی دارد، اما تمام زمین نمی تواند به ساخت وساز اختصاص پیدا کند و سهم سرانه های خدماتی شهر باید مطابق ضوابط شهرسازی تأمین شود.
وی بیان نمود: معابر، فضای سبز، پارک، کاربری های فرهنگی، ورزشی و مذهبی همچون سرانه هایی است که باید در پروسه تفکیک و اجرای طرح برای شهر کرج درنظر گرفته شود.
عضو شورای شهر کرج اظهار داشت: تغییر کاربری این زمین به مفهوم آن نیست که تمام عرصه در اختیار مالک برای ساخت وساز قرار گیرد، بلکه قسمتی از زمین برمبنای ضوابط شهرسازی برای تأمین خدمات عمومی شهر اختصاص می یابد.
رحیمی تاکید کرد: با تخریب زندان رجایی شهر، این مجموعه دیگر کاربری زندان ندارد و در صورت اجرای ساخت وساز مسکونی هم باید زیرساخت ها و خدمات مورد نیاز ساکنان آینده منطقه همچون معابر و فضای سبز تأمین شود.
به گزارش راستابلاگ به نقل از مهر، تخریب زندان رجایی شهر بعد از سال ها فعالیت این مجموعه در کرج، حال مبحث تعیین تکلیف اراضی آن و سهم شهر کرج از این زمین را به یکی از مباحث مدیریت شهری مبدل کرده است.علیرضا رحیمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شهری شورای شهر کرج، در گفتگو با خبرگزاری مهر اظهار داشت: بعد از تخریب زندان رجایی شهر، ۶۰ درصد اراضی این مجموعه سهم شهر کرج و ۴۰ درصد باقیمانده متعلق به تهران و سازمان زندان هاست.وی همینطور اظهار داشت: زندان رجایی شهر قبل از این متعلق به تهران و سازمان زندان ها بود و تخریب آن با پیگیری مسؤلان قضایی و مدیریت استان البرز انجام شد.وی اضافه کرد: از رئیس کل دادگستری استان البرز، رئیس قوه قضائیه و استاندار البرز برای پیگیری و تحقق تخریب این زندان قدردانی می نماییم.

منبع:

1405/07/16
12:20:45
5.0 / 5
13
تگهای خبر: خدمات , سازمان , فرهنگ , گفتگو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها