با امضای 3 تفاهم نامه محقق می شود:
توسعه فناوری های آب و انرژی و ایجاد زیست بوم هوشمندسازی ناوگان حفاری شتاب می گیرد
با امضای سه تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان، پارک علم و فناوری شریف و یکی از شتابدهنده ها زیرساخت های توسعه فناوری های آب و انرژی، پشتیبانی از تجاری سازی محصولات شرکت های فناور و ایجاد زیست بوم هوشمندسازی ناوگان صنعت حفاری ایران توسعه می یابد.
به گزارش راستابلاگ به نقل از ایسنا، در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی سه تفاهم نامه همکاری با حضور مهدی شریف زاده دبیر ستاد توسعه فناوری های آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عابدپور مدیر یکی از شتابدهنده ها، حسین سالاریه معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان و مجید دهبیدی پور رئیس پارک علم و فناوری شریف با هدف توسعه فناوری های آب و انرژی و بهره مندی از ظرفیت های انسانی در ایجاد شرکت های دانش بنیان و صنایع خلاق به امضا رسید.
تفاهم نامه همکاری ستاد توسعه فناوری آب و انرژی و پارک علم و فناوری دانشگاه نعتی شریف به عنوان اولین تفاهم نامه همکاری، با هدف استفاده از حداکثر ظرفیت ها برای توسعه فناوری، نوآوری و کسب و کارهای دانش بنیان در حوزه انرژی منعقد شد.
این همکاری با محوریت ایجاد شرکت های دانش بنیان در حوزه انرژی و تجاری سازی، خدمات و توسعه بازار و محصولات آنها به امضای مهدی شریف زاده و مجید دهبیدی پور رسید. شناسایی و ایجاد هسته های فناور و تبدیل آنها به شرکت های دانش بنیان در حوزه انرژی، پشتیبانی از تجاری سازی محصولات شرکت های فناور و نوآور در حوزه انرژی، توسعه بازار محصولات و خدمات شرکت های فناور و نوآور در حوزه انرژی، از محورهای این تفاهم نامه است.
پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، ضمن شناسایی هسته های فناور و استقرار آنها در پارک مطابق با اولویت های فناورانه ستاد، حمایت و هدایت هسته های فناور در مراحل پیش رشد، رشد و توانمندسازی، جهت دهی، ارزیابی و نظارت مستمر بر هسته های فناور در راه تجاری سازی را دنبال می کند.
همین طور در امتداد ایجاد زیست بوم هوشمندسازی ناوگان صنعت حفاری ایران با هدف شکل دهی و شتابدهی به استارتاپ های فناورانه، تفاهم نامه میان ستاد توسعه فناوری های آب و انرژی، شرکت ملی حفاری ایران و یکی از شتابدهنده ها منعقد شد.
شکل دهی و شتابدهی به استارتاپ های نرم افزاری و سخت افزاری فناورانه، شناسایی موضوعات اولویت دار و کوشش برای رفع آن ها به کمک شرکت های دانش بنیان، استارتاپ ها و صنایع خلاق از محورهای این تفاهم نامه همکاری است.
علاوه بر آن تفاهم نامه همکاری ستاد آب و انرژی و بنیاد ملی نخبگان بمنظور بهره گیری از ظرفیت نیروی انسانی به امضای شریف زاده و سالاریه رسید.
برمبنای اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، این تفاهم نامه همکاری برای پشتیبانی از پژوهشگران دوره پسادکتری ویژه متقاضیان طرح شهید دکتر چمران بنیاد ملی نخبگان برای هم افزایی و بهره گیری از ظرفیت های مشترک منعقد شد
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید