عرضه شیرینی و گز برای مبتلایان به دیابت بر پایه مواد گیاهی

عرضه شیرینی و گز برای مبتلایان به دیابت بر پایه مواد گیاهی

راستابلاگ: پژوهشگران یک شرکت دانش بنیان محصولات غذایی بر پایه مواد گیاهی استویا تولید کردند که برای مصرف مبتلایان به دیابت متناسب سازی شده است.


به گزارش راستابلاگ به نقل از ایسنا، امید نگینی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: هم اکنون یکی از اصلی ترین دلیلهای فوت افراد بیماریهای قلبی و عروقی و سایر بیماریهای مشابه است؛ بدین جهت ما در این شرکت تولید برخی محصولات و شیرینی جات، رژیمی و سالم برای افراد مبتلا به دیابت، حساسیت به گلوتن و دیگر بیماریهای در رابطه با شکر را آغاز کردیم.
وی تولید انواع گز، سوهان، شیرینی لوزی و دیگر شیرینی جات، ایرانی و سنتی را همچون این محصولات نام برد و افزود: در ساختار این شیرینی ها، آرد، شکر و گلوکز، حذف و بجای این مواد پرکالری، از برخی مواد طبیعی استفاده شده است.
نگینی با اشاره به اینکه در این محصولات همین طور از مواد سوربیتول و ایزومالت استفاده می شود، تصریح کرد: در محصولات این شرکت از مواد استحصال شده از استویا استفاده می شود، برگ خشک گیاه استویا می تواند بین ۱۰ تا ۲۰ برابر برخی مواد شکری مضر، شیرین تر باشد، اما موجب بالا رفتن قند خون نشود و این مزیت بزرگ این ماده است که البته خاصیت آنتی اکسیدانی نیز دارد.
برمبنای اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری، این فعال دانش بنیان ضمن توضیح کارهای این مجموعه برای توسعه بازاریابی، اظهار داشت: محصولات این شرکت با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی عرضه می شود و تا کنون به کشورهایی نظیر عراق، روسیه و عمان نیز صادر گردیده است.



1399/10/06
19:47:57
5.0 / 5
1136
تگهای خبر: شركت , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲