کشفیات احتکار در کشور 3 برابر شد کاهش 32 درصدی سرقت محموله و کالا

کشفیات احتکار در کشور 3 برابر شد کاهش 32 درصدی سرقت محموله و کالا

به گزارش راستابلاگ، سخنگوی فراجا از افزایش سه برابری کشفیات پرونده های احتکار و کاهش 32 درصدی سرقت محموله و کالا در هفت ماه اخیر اطلاع داد.


به گزارش راستابلاگ به نقل از مهر، سعید منتظرالمهدی سخنگوی پلیس ضمن تبیین استراتژی های جدید پلیس در رویارویی با جرایم، از موفقیتهای چشم گیر در افزایش نرخ کشفیات در بازه زمانی ۷ ماهه اخیر اطلاع داد.
سخنگوی پلیس ضمن اشاره به اتکا بر هوش عملیاتی در عرصه جرایم عمومی، اعلام نمود: دراین بازه زمانی نرخ کشفِ به وقوع سرقتها به رقم ۶۱ درصد رسیده است. به صورتی که ۳۰ درصد از این کشفیات مربوط به عملکرد سال قبل و ۳۱ درصد مربوط به تلاشهای فشرده در سالجاری است.
وی همینطور از استرداد ۶۶ درصدی اموال مسروقه به مالباختگان اطلاع داد که این امر حکایت از دقت در فرایند کشف وتوجه به دستیابی افراد به اموال مسروقه اشان است.
سخنگوی فراجا ضمن اشاره به تمرکز پلیس بر امنیتِ معیشت و کاهش فشار بر کسب و کارها، اظهار داشت: در عرصه سرقت های معیشتی، همچون سرقت محموله، بار و کالا، با استفاده از اشرافیت اطلاعاتی، نرخ وقوع این جرایم ۳۲ درصد کاهش و ۲۱۶ سارق محموله و بار را به بند قانون سپرده شد.
ایشان سپس اضافه کرد: در عرصه سرقت های خیابانی نیز، با تلاشهای کارکنان پلیس، وقوع جرایم قاپ زنی ۱۲ درصد کاسته شده و همزمان، نرخ کشفیات در این عرصه ۳ درصد افزوده شده است.
سردار منتظرالمهدی در قسمت دیگری از سخنان خود، به رویارویی با جرایم اقتصادی و رویارویی با تخلفات در بازار اشاره نمود و اظهار داشت: در عرصه مبارزه با احتکار، عملکرد پلیس جهش ۳ برابری داشته است. در امسال، بیشتر از ۹۰ درصد پرونده های احتکار منتج به کشف شده و ۶۲۷ متخلف بازداشت شده اند. همینطور در عرصه قاچاق کالا، شاهد افزایش ۲۰ درصدی در نرخ دستگیری ها نسبت به سال قبل بوده ایم.
سخنگوی پلیس ضمن اشاره به اقدامات فراجا در امتداد حفظ دارایی های ملی، اضافه کرد: در این ایام از خروج غیرقانونی بیشتر از ۷۱ میلیون و ۸۰۷ هزار لیتر سوخت از کشور جلوگیری به عمل آمده و رصد مسیرهای غیرقانونی کماکان مورد توجه پلیس است.
سردار منتظرالمهدی در پایان، با تاکید بر این که امنیتِ معیشتی، مسئولیتی مشترک میان تمام مردم است، از شهروندان خواست با گزارش هرگونه فعالیت مشکوک در عرصه تجارت و احتکار و سرقت، در بازگشت ثباتِ اقتصادی جامعه مشارکت کنند.

1405/08/16
10:46:12
5.0 / 5
7
تگهای خبر: اقتصاد , اقتصادی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها