وقوع حریق مهیب در سمنان آتش سوزی ۱۵ دقیقه ای مهار گشت

وقوع حریق مهیب در سمنان آتش سوزی ۱۵ دقیقه ای مهار گشت

به گزارش راستابلاگ، رئیس سازمان آتش نشانی شهر سمنان از مهار موفقیت آمیز آتشسوزی مهیب یک واحد مسکونی در خیابان شیخ علاءالدوله در مدت ۱۵ دقیقه با تلاش بی وقفه نیروهای امدادی اطلاع داد.



علی صباغی در گفتگو با گزارشگر مهر، با اشاره به اینکه وقوع یک مورد حریق مهیب در خیابان شیخ علاءالدوله سمنان آگاهی داد و اظهار داشت: بلا فاصله تیم های امدادی آتش نشانی از دو ایستگاه شامل سه تیم عملیاتی به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس گفته شاهدان عینی شعله های آتش ابتدا از پنجره یکی از اتاق ها به بیرون زبانه کشید، اضافه کرد: شدت آتش سوزی به حدی که دیوارهای بیرونی ساختمان گرفتار ترک شده بود.
رئیس سازمان آتش نشانی سمنان با اشاره به اینکه وجود مواد قابل اشتعال موجب شعله ور شدن آتش سوزی شد، اظهار داشت: خودرو های اطفا آتش سوزی سنگین و سبک برای اطفا وارد صحنه شدند.
صباغی با تکیه بر این که این آتش سوزی طی مدت پانزده دقیقه بطور کامل مهار گشت، اشاره کرد: با حضور بموقع آتش نشان ها از سرایت آتش سوزی به بخش های دیگر ساختمان جلوگیری شده است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه خسارات مالی بسیاری بر این ساختمان وارد شد، اضافه کرد: علت دقیق آن معین نیست و تیم کارشناسی درحال بررسی ابعاد موضوع است.
بطور خلاصه علی صباغی در گفتگو با گزارشگر مهر، ضمن اشاره به این که وقوع یک مورد آتش سوزی مهیب در خیابان شیخ علاءالدوله سمنان آگاهی داد و عنوان کرد: بلا فاصله تیم های امدادی آتش نشانی از دو ایستگاه شامل سه تیم عملیاتی به محل مورد نظر اعزام شدند.
1404/08/28
10:59:02
5.0 / 5
20
تگهای خبر: سازمان , گفتگو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها