رئیس جمهور آینده از ظرفیت نخبگان جهت مسئله شناسی و حل مسائل کشور استفاده کند
به گزارش راستابلاگ، دبیر هیات اندیشه ورز زیست فناوری بنیاد نخبگان استان تهران اظهار داشت: انتظار می رود رئیس جمهور آینده از ظرفیت نخبگان جهت مسئله شناسی و حل مسائل کشور استفاده نماید.
دکتر علیرضا فراست در گفتگو با ایسنا، در رابطه با مطالبات و انتظارات از رئیس جمهور آینده، اظهار نمود: بهتر است رئیس جمهور آینده در کابینه خود از افراد متخصص و جوان جهت بهبود امور بهره گیرد و ملزم به تشکیل کابینه جوان محور باشد.
وی خاطرنشان کرد: از رئیس جمهور آینده انتظار می رود در رفع مشکلات اقتصادی و بهبود معیشت مردم کوشا باشد و جنس مشکلات مردم برای وی ملموس بوده و در رفع آنها بکوشد.
عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا خاطرنشان کرد: رئیس جمهور آینده بستر مناسب جهت ازدواج و گسترش خانواده را برای شهروندان فراهم و تسهیلات مناسب جهت ترغیب هرچه بیشتر خانواده ها به فرزندآوری را فراهم آورد.
وی خاطرنشان کرد: همینطور از رئیس جمهور آینده انتظار می رود با فراهم کردن زیر ساخت های لازم اشتغال زایی را برای جوانان کشور بهبود بخشد.
فراست تصریح کرد: انتظار می رود رئیس جمهور آینده برای تشکیل هیات های اندیشه ورز با استفاده از ظرفیت نخبگانی در جهت مسئله شناسی و حل مسائل کشور اهمیت ویژه قائل شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید