پیگیری مهر؛
بانوی کالپوشی همچنان مفقود است
به گزارش راستابلاگ، معاون عمرانی استاندار سمنان بابیان این که بانوی مفقود شده سیلاب کالپوش هنوز پیدا نشده است، اظهار داشت: عملیات جست وجو با قدرت همچنان ادامه دارد.
محمد حمیدی در گفت و گو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این که سیلاب سه شنبه گذشته در بخش کالپوش میامی ضمن ایجاد خسارات سنگین موجب مفقودی یک بانوی کالپوشی شده است، اظهار داشت: ۳۰ امدادگر هلال احمر از همان دقایق اولیه به منطقه اعزام شدند تا به سیل زدگان امداد رسانی کنند.
وی ضمن بیان این که طی دو الی سه روز گذشته امدادگران از هیچ تلاشی برای یافتن این بانوی چهل ساله فروگذار نکردند، اضافه کرد: کار جست و جو برای پیدا کردن این بانو همچنان با قدرت ادامه دارد.
معاون عمرانی استاندار سمنان ضمن بیان این که پاکسازی مدارس به پایان رسید و برای منازل در حال انجام می باشد، اظهار داشت: شهرداری های میامی و شاهرود برای پاکسازی منازل مسکونی بخش کالپوش بسیج شدند.
حمیدی ضمن بیان این که دستگاه های اجرائی مربوط با تشکیل ستاد مدیریت بحران از همان ساعات اولیه فراخوانده شدند، اشاره کرد: باتوجه به خسارت سنگین بخش کالپوش نیروهای محلی نیز به کمک شتافتند.
وی اضافه کرد: از هفت روستای بخش کالپوش دو روستا با تانکر آب رسانی می شود که تلاش ها برای برقراری آب این روستاها ادامه دارد.
منبع: rastablog.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید