۳ جایزه ملی فناوری اطلاعات برتر اعطا شد بعلاوه اسامی برگزیدگان

۳ جایزه ملی فناوری اطلاعات برتر اعطا شد بعلاوه اسامی برگزیدگان

راستابلاگ: هفتمین همایش ملی فناوری اطلاعات با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در تالار وزارت كشور انجام شد كه در این همایش سه محصول فناوری اطلاعات برتر، چهار مدیر برتر فناوری اطلاعات و سه مدیر برتر شركت های تحول آفرین معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند و سه اثر برگزیده همایش جایزه ملی فاب را دریافت نمودند.


به گزارش راستابلاگ به نقل از ایسنا، "هفتمین همایش مدیران فناوری اطلاعات" از طرف پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداك) با رویكرد میان رشته ای و با شعار "ارزش آفرینی و كسب وكارهای تعاملی در پلت فرم ها" انجام شد.
همچون مهم ترین اهداف این همایش كه روز گذشته در تالار وزارت كشور برگزار شد، معرفی دستاوردهای برگزیده در چارچوب محصولات و مقالات در حوزه های مختلف علوم و فناوری اطلاعات و برقراری ارتباط و پیوند كاری میان صاحب نظران و پژوهشگران در حوزه فناوری اطلاعات در زمینه های مرتبط بود. تقاضا و كالا در اقتصاد پلتفرمی از بین می رود.
باید پاسخ گوی نیازهای اقتصاد پلت فرمی باشیم
امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در سخنرانی خود در این همایش با اشاره به اینكه پیدایش اقتصاد پلتفرمی در دنیا بسیار مهم می باشد، اظهار نمود: بطور معمول اقتصاد به دو بخش تهاتری و پلتفرمی تقسیم می شود.
وی در همین زمینه توضیح داد: دوره اول اقتصاد، اقتصاد تهاتری بود كه در آن مبادله "كالا به كالا"، "خدمت به كالا" و "كالا به خدمت" وجود داشت. با ترویج پول، اقتصاد بانك و صنعت شكل گرفت و در این دوره مفاهیم و رشته های جدید به وجود آمد.
رئیس هفتمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات اشاره كرد: اقتصاد پلتفرمی ذاتاً با اقتصاد تهاتری متفاوت است؛ مفهوم تقاضا و كالا در اقتصاد پلتفرمی از بین می رود. پلت فرم های فعلی نشانه هایی از اقتصاد بزرگ هستند كه منجر به نام گذاری اقتصاد پلتفرمی شده است.
ناظمی، ضمن مطرح كردن این مساله كه آیا با شكل گیری این تغییرات باید منتظر تغییرات بزرگ تری بود یا خیر، اظهار داشت: با ظهور شبكه های اجتماعی تنها یك ابزار به جامعه اضافه نشده، بلكه تغییرات بزرگی در مفاهیم اقتصادی صورت گرفته است. بدین سبب جامعه و حاكمان آن باید پاسخگوی نیازهای این تغییرات باشند.
وی افزود: ماباید برای مفاهیم اقتصادی مانند بیمه، كارآفرینی و... تعاریف جدید ارائه دهیم كه این تعاریف را نداریم. این نشان دهنده این است كه آماده آینده نیستیم و در آینده با چالش هایی مواجه خواهیم بود. اگر قرار بود قواعد ماشین رانی را گاریچی بنویسد؛ احتمالاً حالا هنوز سوار گاری می شدیم! اگر قواعد بیمه، اقتصاد و... را كسانی بنویسند كه در گذشته می نوشتند؛ به معنای نادیده گیری آینده است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: امروز به این موضوعات توجه نمی گردد و الان تنها چند سایت درباب اقتصاد پلتفرمی در كشور وجود دارد كه آنها پاسخگوی نیاز كشور نیستند.
حضور ۲۰۰ دستاورد در بخش "برترین های فناوری اطلاعات"
علی نعیمی صدیق، مدیر علمی هفتمین همایش ملی فناوری اطلاعات اظهار نمود: در این همایش با شعار اصلی "ارزش آفرینی كسب و كارهای تعاملی و پلت فرم ها"، به سه محور علمی _ فناورانه، مدیریتی _ اقتصادی و اجتماعی _ فرهنگی پرداخته شده است.
وی ادامه داد: ۲۰۰ دستاورد در بخش "برترین های فناوری اطلاعات" شركت داشته اند. از این میان ۳۰ محصول به مرحله دوم ارزیابی راه یافتند و در نهایت سه اثر در سطح طلایی، ۸ اثر در سطح نقره ای و ۷ اثر در سطح برنزی شایسته تقدیر شناخته شده و مورد تجلیل قرار گرفتند. همین طور در بخش جایزه مبفا ۴۹ مقاله دریافت كردیم كه از طرف سه داور مورد ارزیابی قرار گرفته و ۲۸ مقاله انتخاب شدند.
مدیر علمی هفتمین همایش ملی فناوری اطلاعات اظهار داشت: در چارچوب این همایش جوایز ملی فاب (فناوری اطلاعات برتر) به سه محصول، مبفا (مدیران برتر فناوری اطلاعات) به چهار مدیر كه در بخش دولتی و خصوصی و جوان مشغول به فعالیت بودند و جایزه شركت های تحول آفرین به ۳ شركت برتر اعطا می شود.
نعیمی صدیق اظهار نمود: جایزه شركت های تحول آفرین بمنظور شناسایی و تجلیل از شركت های فعال فناوری اطلاعات كه نقش بسزایی در پیاده سازی و كاربست فناوری اطلاعات در كشور ایفا می كنند و بعضی از آنها خود منشأ ایجاد تحول در ماهیت فناوری اطلاعات یا كاربست صحیح آن در كسب و كار هستند، اعطا می شود. یكی از اهداف اعطای این جایزه، حساس سازی و آگاهی رسانی بخش حاكمیت و مدیران عالی كشور درباره اهمیت فناوری اطلاعات بعنوان یك اهرم تحول آفرین در حوزه های مختلف عنوان شده است.
به گزارش روابط عمومی ستاد برگزاری هفتمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، در این همایش فردوس باقری فاب طلایی، امجدی سعیدآباد فاب نقره ای و مرتضی الیاسی فاب برنزی را دریافت نمودند. همین طور اسامی سید صابر امامی، سیدامین حسینی سنو، سید حامد قنادپور، رضا جمالی بعنوان مدیران برتر فناوری اطلاعات سال ۱۳۹۸ و مسعود ولی نیا، پویا پیرجسینلو و مهدی اخوان بهابادی بعنوان مدیران برتر شركت های تحول آفرین معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.




منبع:

1398/10/30
13:41:05
5.0 / 5
4437
تگهای خبر: سازمان , شركت , فرهنگ , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱